درخواست آلمان، فرانسه و بریتانیا: آتش‌بس فوری در غزه

«ازسرگیری حملات اسرائیل در غزه یک عقب‌گرد جدی برای مردم این منطقه، گروگان‌ها، خانواده‌هایشان و کل منطقه محسوب می‌شود.
ما از افزایش تعداد قربانیان غیرنظامی وحشت‌زده‌ایم و خواستار بازگشت فوری به آتش‌بس هستیم.»

آلمان، فرانسه و بریتانیا خواستار آتش‌بس فوری در غزه شدند

آلمان، بریتانیا و فرانسه پس از ازسرگیری حملات اسرائیل در غزه در بیانیه‌ای مشترک خواستار بازگشت فوری به آتش‌بس شدند. سه کشور اروپایی حمله اسرائیل را عقب‌گرد جدی برای مردم منطقه، گروگان‌ها و ساکنان غزه دانستند.

وزرای خارجه آلمان، فرانسه و بریتانیا روز شنبه ۲ فرودین (۲۲ مارس) در بیانیه‌‌ای مشترک خواستار آتش‌بس فوری در غزه شدند.

سه کشور اروپایی در بیانیه خود اعلام کردند: «ازسرگیری حملات اسرائیل در غزه یک عقب‌گرد جدی برای مردم این منطقه، گروگان‌ها، خانواده‌هایشان و کل منطقه محسوب می‌شود. ما از افزایش تعداد قربانیان غیرنظامی وحشت‌زده‌ایم و خواستار بازگشت فوری به آتش‌بس هستیم.»

این بیانیه تاکید می‌کند که اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها حق برخورداری از امنیت و صلح را دارند.

آلمان، فرانسه و بریتانیا از کشورهایی که بر حماس نفوذ دارند، خواستند که برای جلوگیری از حملات این گروه علیه اسرائیل، از نفوذ خود استفاده کنند.

در بخشی از بیانیه سه کشور اروپایی گفته می‌شود: «ما آگاه هستیم که حماس نباید بر غزه حکومت کند و تهدیدی برای اسرائیل باقی بماند. اما این درگیری را نمی‌توان از طریق راهکارهای نظامی حل کرد. ازسرگیری جنگ تنها به کشته‌شدن بیشتر غیرنظامیان فلسطینی و گروگان‌های اسرائیلی منجر خواهد شد.»

آلمان، فرانسه و بریتانیا در بیانیه مشترک خود از طرف‌های درگیر خواسته‌اند که مذاکرات را از سر بگیرند تا آتش‌بس مجددا برقرار شود. این سه کشور اروپایی همچنین خواستار آزادی فوری گروگان‌ها توسط و دسترسی مجدد کمک‌های بشردوستانه به غزه شدند.

*
يورونيوز : ساعاتی پس از آنکه حماس از کشته شدن یکی از اعضای ارشد خود در جریان حمله اسرائیل به غزه خبر داد، این گروه اعلام کرد که یکی دیگر از اعضای دفتر سیاسی حماس هم در جریان یک حمله هوایی دیگر به بیمارستان ناصر در خان یونس کشته شده است.

بر اساس اعلام حماس، اسماعیل برهوم، یک عضو دفتر سیاسی این گروه در جریان حمله هوایی اسرائیل به بیمارستان ناصر، بزرگترین مرکز درمانی در حنوب غزه کشته شده است.

همزمان تشکیلات بهداشتی غزه که تحت کنترل حماس قرار دارد، اعلام کرد که در جریان حمله به این بیمارستان، دو نفر کشته و «بسیاری دیگر» از جمله کادر درمانی آن مجروح شده‌اند.

بنا به گزارش این نهاد فلسطینی، پس از حمله اسرائیل به بیمارستان ناصر، آتش‌سوزی در این مرکز درمانی رخ داد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل که بارها هدف اصلی از جنگ در غزه را نابودی حماس اعلام کرده، روز سه‌شنبه گفت که هدف از حمله جدید نیروهای نظامی اسرائیل به این باریکه، مجبور کردن حماس به آزادی گروگان‌های باقی‌مانده در غزه است.

تشکیلات بهداشتی غزه اعلام کرده که شمار فلسطینی‌های کشته‌شده جنگ ۱۷ ماهه در این باریکه اکنون از ۵۰ هزار نفر فراتر رفته است. این رقم معادل حدود ۲ درصد جمعیت دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفری غزه است.