گرامی باد سالگرد قیام مردم ایران در۲۳ خرداد ۸۸

ديدگاه

در ” انتخابات” ۸۸ نیز , بیشتر مردم نمی خواستند شرکت کنند   , اما افراد و نیروهایی که در اصل خواهان “جمهوری اسلامی” هستند ولی  بصورت شبه اپوزیسیون رژیم کنونی ظاهر می شوند و با بهره گیری از رانت, حاصل از سرکوب نیروهای خواهان  “تحریم کردن انتخابات”, یکه تازانه  فضا را آکنده از “دعوت به شرکت در انتخابات ” و…می نمایند ,آری اینان  به مردم “اطمینان” می دادند که اگربصورت  پر شمار در انتخابات شرکت کنند , از شر احمدی نژاد رها خواهند  شد

علی جلال

گرامی باد سالگرد قیام مردم ایران در۲۳ خرداد ۸۸

جاودان باد  یاد و خاطره دختران و پسران جوانی که شجاعانه در برابر حکومت ارتجاعی جمهوری اسلامی ایستاده, جان خویش را فدا کردند .

جمهوری اسلامی, رژیمی است ارتجاعی که ماهیتا ضد تمدن, پیشرفت و  شکوفایی فرهنگی است. آخوندهامخالف رفاه اقتصادی مردم,مخالف فرهنگ و هنر : کتاب, شعر, موسیقی,نقاشی  و … هستند  . آنهااز شادی مردمان بدشان می آید . حوزه علمیه  بر این باور است که مردم رنجدیده , بدبخت, مردم دچار فقرو مرض , مردم درمانده و دچار جهل و خرافه,  بسوی آنان می روند.    از همین روی جمهوری اسلامی از آغاز روی کار آمدنش جز بحران و بدبختی , ویرانگی برای ایران و مردم ایران, حاصل دیگری  نداشته است : هشت سال جنگ, قتل عام نزدیک به پنجهزار زندانی سیاسی  در زندانها, به فرمان خمینی 

 .کشتن نویسندگان , هنرمندان در خیابان های توسط دولت رفسنجانی؛ سپس قتل های زنجیره ای و از آن پس با گماردن, صادق لاریجانی, کشتار های همه روزه در زندا نها

 دخالت در امور کشورهای دیگر , تحریک دولت جنگ طلب اسرائیل .فعالیتهای مشکوک اتمی و آنگاه یکبار دیگر همچون دوره هشت ساله جنگ,  نابودی اقتصاد ایران و قرار دادن کشور  در خطر حمله نظامی قدرتهای بزرگ و … آری مردم ما , مردم بزرگ و  باهوش ما, بخوبی ماهیت این رژیم را شناخته و اکثریت آنا ن , به “انتخابات” های آن باور ندارند , اما  به دلایلی , از جمله به دلیل تبلیغات برخی جریانهای بیرون حاکمیت , اما معتقد به جمهوری اسلامی , شماری از مردم درانتخابات شرکت می کنند .در ” انتخابات” ۸۸ نیز , بیشتر مردم نمی خواستند شرکت کنند   , اما افراد و نیروهایی که در اصل خواهان “جمهوری اسلامی” هستند ولی  بصورت شبه اپوزیسیون رژیم کنونی ظاهر می شوند و با بهره گیری از رانت, حاصل از سرکوب نیروهای خواهان  “تحریم کردن انتخابات”, یکه تازانه  فضا را آکنده از “دعوت به شرکت در انتخابات ” و…می نمایند ,آری اینان  به مردم “اطمینان” می دادند که اگربصورت  پر شمار در انتخابات شرکت کنند , از شر احمدی نژاد رها خواهند  شد ,لیکن  از همان شب پایان رای گیری مردم یکبار دیگر دیدند که همش دروغ بوده است , مردم متوجه شدند که از نیت نیک آنان به طرز بیشرمانه ای بهره گیری  شده است . خامنه ای اعلام کرد که مردم , ۲۴ملیون! رای به احمدی نژاد داده اند, خامنه ای  خوابهای بسیار شومی برای این “آرا” دیده بود:  تشدید سرکوب و کشتار در داخل ,  و سرعت بخشیدن به فعالیتهای اتمی رژیم در مسیر خطر و فاجعه .

مردم هشیار ما به درستی درک کردند که میهن و هستی ایران در سراشیب پرتگاه نا بود کننده ای قرار گرفته است, باز چون همیشه تاریخ , شیر زنان و دلیر مردانی  : ندا آقا سلطان, سهراب اعرابی , ترانه موسوی,شهرام فرجزاده , محسن روح الامینی , کاوه سبز علی و  …, جان خویش را سپر بلای مردم خویش و میهن کردند نام اینان جاودانه بر سینه بیستونهای ایران نقش خواهد بست هیچ ضحاک و اسکندر  و خلیفه  و چنگیز و خمینی یی نخواهد توانست هیچ گردی برگرد نامشان بنشاند   , ولو این چند روزه , این نامها کمتر تکرار شوند .. 

آری در ۲۳خرداد ۱۳۸۸ مردم ما , ملیون ملیون , به پا خواستند , و هشت ماه چنین کردند , رژیم و سرکردگان پاسدارش , این رستاخیز را  بنیان کن تر از هشت سال جنگ ,علیه خود . , اعلام نمودند.  هشت ماه نمایش های پرشکوه خیابانی مردم ایران و هشت ماه بیشرمانه ترین رذا لتهای پاسداران و بسیجی های جمهوری اسلامی

از کشتار در خیابان, ازشلیک  تک تیر اندازان پاسدار بر مغز تک رهگذران جوان برای ایجاد رعب . از دزدیدن  دختران زیبای ایران در خیابانها ,  و تجاوز به آنان در زندانها , با حکم اسلامی : زنان کفار و مجوس و …    .

این قیام آشکارا برتری سترگ فکری, فرهنگی, تمدنی مردم ما را نسبت به ملایان حکومتگر و مزدوران پاسدار و بسیجی اش نشان داد , سمبل این برتری و آن رذالت رادر بکار گیری جدیدترین و , پیشرفته ترین فن آوری های مدرن ارتباطات توسط ایرانیان, از سویی و از سوی دیگر , چاقو, دشنه و تیزی, تجاوز به نوامیس …, توسط پاسدارها و بسیجیان می توان دید ..

  قیام مردم ایران در سال ۸۸, نخستین خیزش توده ای , درتاریخ مبارزات اجتماعی, در جهان است که  بطور مستقیم و درهنگام, در چشم رس  دید همه انسانهای جهان بود , همه دقایق این رستاخیز  در حافظه دستگاه های شماران مردم  در جای جای جهان ضبط است,    در این سوی , بیسواد جاهلی, خامنه ای ,  مذبوحانه می کوشد آنرا از صفحات روزنامه ها پاک کند .

در قیام ۸۸ , مردم ایران طی هشت ماه  خواستهای سیاسی – اجتماعی خودرادر  شعار های زیر بیان کردند

موسوی موسوی رای مرا پس بگیر

برادر شهیدم رای تو پس می گیرم

مرگ بر دیکتاتور

نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران

استقلال، آزادی، جمهوری ایرانی

در این شعارها مردم ایران, رای خود را  پس می گیرند , سیاست دخالت گری جمهوری اسلامی در کشورهای دیگر را محکوم  می کنند و خوا هان  سرنگونی جمهوری اسلامی و برپایی “

جمهوری ایران , می شوند.

 این شعاران همانا باید پایه استراتژی سیاسی نیروهای سیاسی-مردمی باشد.

قیام ۸۸ و منطقه ما:

 همانطور  که در بالا گفته شد , این اولین جنبش بزرگ اجتماعی بود , که در این عصر  پیشرفته ترین تکنولوژی روز را در مقیاس توده ای بکار برد ,  بطوریکه نیروهای سرکوب رژیم , که ماهیتا  کودن و عقب مانده اند , را به استیصال و خواری کشاند.  در منطقه ما , بویزه, در کشورهای عرب نشین, , برآمد های توده ای, به نسبت عصر ما دچار  دیرکرد پرسش برانگیزی بودند,  . جوامع کشورهای منطقه(مثلا مصر) در ادامه تحولات تاریخی خود و متناسب تحولات جوامع کشورهایی مانند کره, اندونزی, ترکیه, مالزی (و همچنین کشورهای آمریکای لاتین) می بایست جنبش های ترقیخواهانه خود, برای گشایش های بیشتر اقتصادی-اجتماعی و دمکراسی, را به میدان می فرستادند. اما تاخیر چشمگیر بود , به نظرم یکی از دلایل این لختی, ناشی از تسلط ارتجاع خمینی بر انقلاب ایران می باشد, گویی توده  ها در کشورهای منطقه در اوهام فرورفته بودند , گویی منتظر بودند که ” ببینند چه می شود”! گذشت زمان    آنها را از توهم بیرون می آورد؛ فجایع ” جنگ  صدام و خمینی (کشتار ملیون مسلمان از دوطرف, ویرانی دو کشور “مسلمان”) , فجایع  طا لبان در افغانستان, فجایع  حرکت “اسلامی” در الجزائر بین سالهای ۱۹۸۸ تا  ۱۹۹۲  و …؛

 قیام  پرشکوه توده ای ایران در سال ۸۸ که صحنه های پرشکوه آن بویژه نقش زنان ما (که بنا به دلایل تاریخی و فرهنگی در موقعیت متفاوتی بودند) و …

 همه و همه بطور  زنده و بهنگام , در همه جهان انتشار  می یافت , گویی آخرین ته نشین های “توهم  سیاسی -اسلامی” مردم این کشورها را درهم ریخت  و دیدیم و می بینیم که , گرایش

های  اسلامی-سیاسی  در هیچکدام از این کشورها با پیشواز توده ای روبرو نشدند

دگر دیسی  جنبش در سال ۸۸:

 از همان آغاز آشکار بود که جنبش از نداشت رهبری رنج می برد, با این یاد آوری که با پدید آمدن تکنولوژی  نوین ارتباطی , چه بسا , حزب و رهبری , دیگر چو ن گذشته جنبه تعیین کننده نداشته باشند , به نظرم خود مردم هوشمند ما که در این تظاهراتها شرکت می کردند نیز می  دانستند که باامکانات موجود نمی توانند در طولانی مدت به این شکل ادامه دهند . پس ازآخرین تظاهرات, و پیش از بهمن ماه ۸۸, خامنه ای در آخرین گفتار خود علیه جنبش , کمی از هارت و هورت کاست و با شیوه ای آخوندی , به نوعی  “مظلوم  ” نمایی کرد او از موسوی و کروبی تلویحا خواست که قدری “کوتاه” بیایند , به نظرم موسوی در دام او افتاد , در آخرین اعلامیه اش به نوعی بخاطر  “اسلام” عقب نشینی کرد , این عقب نشینی نیز هشد اری برای  مردم بود.

 در تظاهرات دولتی سالگرد ۲۲بهمن همه خیانهای اطراف مراسم , با لایه های تودرتو با نرده های آهنی بست آمده و  ازنیروهای رسمی ولباس شخصی پرشده بود.

در روزهای بعد و در حرکتهای بعدی, جنبش اندیشد که اکنون(پس از ۸ ماه,, برامدهای بزرگ خیابانب)

درست این است که با نقشه,از خیابانها بسوی فعالیتهای درونی جابجا شود

   آری اگر  در “انتخابات” های اخیر , خامنه ای از دست زدن به تقلب های بزرگ , فعلا , خودداری کرده  , اگر رژیم از برنامه های اتمی نابود گر خود عقب نشست  و ..,

همه و همه در درجه اول, از ترس قیام ۸۸ بوده  و هست. رژیم ضد ایرانی جمهوری اسلامی می داند که قیام ۸۸, سرکوب نشدنی است , ولو اینکه بنا به ارزیابی از شرایط , موقتا کنار کشیده باشد . آری خیزش مردم ما ادامه دارد, اکنون در تدارک و تقویت قوا ی خود است  و در آینده ای نه دور, باز به میدان  خواهد شتافت و دودمان جمهوری اسلامی, حکومت دینی,  در ایران زمین را درهم خواهد پیچید.

زنده باد آزادی

سرنگون باد جمهوری اسلامی

پیش بسوی برپایی جمهوری ایران

۲۴/۰۳/۱۳۹۵